20%

OFF

Për Klientët Besnikë

Nisja

Place to pick up the Car*

Pick-up Date/Time*

RIKTHIMI

Place to drop the Car*

Drop Date/Time*

CMIMET MË TË MIRA

Cmime të përballueshme “FAIR” për klientët tanë.

KOMODITET NË CDO MAKINË

Siguria teknike mban vulën e cdo koncesionari, pasi ju jeni shumë të rëndësishëm për ne.

JEMI KUDO

Nuk duhet të vini ju tek makina, makina jonë vjen tek Ju.

KUJDES KLIENTI 24/7 Orë

Jemi aty në cdo moment dhe për cdo pyetje nga Ju.

GAMË E GJERË AUTOMJETESH

Plotësojmë cdo kërkesë për makinë, për cdo dëshirë tuajën.

Rreth Nesh

Fair Rent Albania është kompania juaj në shërbimin: Makina me qera.

Qëllimi ynë është të ofrojmë një shumëllojshmëri mjetesh me kushtet më të mira teknike dhe me çmimet më “Fair” në treg.

Ekipi ynë vlerëson etikën profesionale, duke i ofruar klientëve tanë shërbimin më të mirë dhe çmimet më konkurruese.

Keni pyetje? Kontaktoni ...
E-Mail
+355 67 4 777 777
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!