Reservation
1
Nisja
--
--
Drop off
--
--
2
Type
--
Addons
--
3
Your information
--
Payment information
--

Flota Jonë

Showing all 6 results

Ford Ka+

5 Seats
Naftë
4 Doors
Manual
20.00/Total
1 Days / 0 Hours
QTY
RATE
SUBTOTAL
VLERA
0.00

Frenat para me disk dhe pas me tambur, ABS with ESP and Hill Hold & Hill Launch Assist (HLA),Automatic Speed Limiting Device (ASLD),Power Steering – EPAS, Mbyllje qendrore, Celes me 1 pult, Mbyllje e dyerve te pasme manuale per femijet, 2x Airbag per shoferin dhe pasagjerin, 2x Airbag anesore, 2x Airbag ne forme perde, Caktivizim i airbagut te pasagjerit, Sinjalizues per rripi e sigurimit per shoferin dhe pasagjerni para, TMPS Sistemi i monitorimit te presionit te gomave, PATS Imobilizier, Kondicioner, klima manuale, Sedilja e shoferit manuale me 4 pozicione, Sedilja e pasagjerit manuale me 2 pozicione, Mbeshtetese koke per pasagjeret, Xhepa pas sediljeve te perparme, Palosje e sediljeve te pasme 60/40, Radio me 4 bokse, Bluetooth, USB, Parakolp dhe prapakolp ne ngjyren e mjetit, Shirit rkomi tek grila e perparme, Pasqyrat dhe dorezat e dyerve ne ngjyren e mjetit, Pasqyrat e jashtme elektrike, Drita per udhetim gjate dites, Fshirese per xhamin e pasem, Xhamat e pare elektrike, Xhamat e pasem manual, Disqe celiku 15” (195/55/R15, Mbajtese gotash te kolona qendrore, Dalje 12V

 • Makine 4+1
 • Manuale
 • Naftë
 • Konsumi mesatar (l/100km): 3.7
 • Volumi bagazhit (ltr): 270
 • Numri Cilindrave: 4
3

Ford Ka+

5 Seats
Naftë
4 Doors
Manual
22.00/Total
1 Days / 0 Hours
QTY
RATE
SUBTOTAL
VLERA
0.00

Frenat para me disk dhe pas me tambur, ABS with ESP and Hill Hold & Hill Launch Assist (HLA),Automatic Speed Limiting Device (ASLD),Power Steering – EPAS, Mbyllje qendrore, Celes me 1 pult, Mbyllje e dyerve te pasme manuale per femijet, 2x Airbag per shoferin dhe pasagjerin, 2x Airbag anesore, 2x Airbag ne forme perde, Caktivizim i airbagut te pasagjerit, Sinjalizues per rripi e sigurimit per shoferin dhe pasagjerni para, TMPS Sistemi i monitorimit te presionit te gomave, PATS Imobilizier, Kondicioner, klima manuale, Sedilja e shoferit manuale me 4 pozicione, Sedilja e pasagjerit manuale me 2 pozicione, Mbeshtetese koke per pasagjeret, Xhepa pas sediljeve te perparme, Palosje e sediljeve te pasme 60/40, Radio me 4 bokse, Bluetooth, USB, Parakolp dhe prapakolp ne ngjyren e mjetit, Shirit rkomi tek grila e perparme, Pasqyrat dhe dorezat e dyerve ne ngjyren e mjetit, Pasqyrat e jashtme elektrike, Drita per udhetim gjate dites, Fshirese per xhamin e pasem, Xhamat e pare elektrike, Xhamat e pasem manual, Disqe celiku 15” (195/55/R15, Mbajtese gotash te kolona qendrore, Dalje 12V ”

 • Makine 4+1
 • Manuale
 • Nafte
 • Konsumi mesatar (l/100km): 3.7
 • Volumi bagazhit (ltr): 270
 • Numri Cilindrave: 4

Ford Fiesta Trend

5 Seats
Naftë
4 Doors
Manual
30.00/Total
1 Days / 0 Hours
QTY
RATE
SUBTOTAL
VLERA
0.00

Frenat para me disk dhe mbrapa me tamburo, Sistem ABS, ESP, HLA Ndihmues ne malore, TPMS Sistemi i monitorimit te presionit te gomave, Hyrja qendreo me celes me pult, Sigurese per dyerte e pasme per femijet, Mbyllhe e dyerve gjate ecjes, Mbyllja e dyerve me pult, Pika ISOFIX, Alarm per rripat e sigurimit, Airbag per shoferin dhe pasagjerin, Airbag anesore per shoferin dhe pasagjerin, Airbag tavanor ne forme perde, Xhami para pjeserisht me ngrohje, Kompjuter bordi, Amortizator standart, Easy Fuel pa kapak per mbushjne me karburant, Xhamat para elektrike me hapje me nje prekje, Xhamat e pasem manual, Parakolpi dhe mbrapa kolpi ne ngjyren e makines, Pasqyrat e jashtme elektrike dhe me ngrohje, Me sinjal te integruar, Feneret halogjen me sistem dritash per udhetim gjate dites, Drite frenimi qendreore te pasme, Bisht i pasem, Disqe celiku 15” Mbeshtetese koke per te gjithe pasagjeret, Kolone qendrore per mbajtjen e gotave 2x para dhe 1x mbrapa, Leva e marshit me lekure, Xhepa te sediljet e shoferit dhe pasagjerit, Sedilja e shoferit manuale me 4 pozicione, Sedilja e pasagjerit manuale me 2 pozocione, Sediljet e pasme me palosje me raportin 60/40, Rregullim i rripave te sigurimit manual, Timon me veshje lekure, Exclusive Pack (Limitator Shpejtesie, Mbajtja dhe ruajtja ne korsine e rruges

 • Makine 4+1
 • Manual
 • Naftë
 • Viti i prodhimit 2018
 • Konsumi l/100km : 1.5L

Ford Fiesta Business

5 Seats
Naftë
4 Doors
Automatic
35.00/Total
1 Days / 0 Hours
QTY
RATE
SUBTOTAL
VLERA
0.00

Frenat para me disk dhe mbrapa me tamburo, Sistem ABS, ESP, HLA Ndihmues ne malore, TPMS Sistemi i monitorimit te presionit te gomave, Hyrja qendreo me celes me pult, Sigurese per dyerte e pasme per femijet, Mbyllhe e dyerve gjate ecjes, Mbyllja e dyerve me pult, Pika ISOFIX, Alarm per rripat e sigurimit, Airbag per shoferin dhe pasagjerin, Airbag anesore per shoferin dhe pasagjerin, Airbag tavanor ne forme perde, Xhami para pjeserisht me ngrohje, Kompjuter bordi, Amortizator standart, Easy Fuel pa kapak per mbushjne me karburant, Xhamat para elektrike me hapje me nje prekje, Xhamat e pasem manual, Parakolpi dhe mbrapa kolpi ne ngjyren e makines, Pasqyrat e jashtme elektrike dhe me ngrohje, Me sinjal te integruar, Feneret halogjen me sistem dritash per udhetim gjate dites, Drite frenimi qendrore te pasme, Bisht i pasem, Disqe celiku 15” Mbeshtetese koke per te gjithe pasagjeret, Kolone qendrore per mbajtjen e gotave 2x para dhe 1x mbrapa, Leva e marshit me lekure, Xhepa te sediljet e shoferit dhe pasagjerit, Sedilja e shoferit manuale me 4 pozicione, Sedilja e pasagjerit manuale me 2 pozocione, Sediljet e pasme me palosje me raportin 60/40, Rregullim i rripave te sigurimit manual, Timon me veshje lekur
<ul>
<li>Makine 4+1</li>
<li>Automatic</li>
</ul>
<ul>
<li>Benzine 5.2L/100Km</li>
<li>Viti i prodhimit 2019</li>
</ul>
<ul>
<li>Pilot Automatik</li>
<li>Sensore Parkimi Mbrapa</li>
</ul>
</div>

Skoda Octavia Ambition

5 Seats
Naftë
4 Doors
Automatic
45.00/Total
1 Days / 0 Hours
QTY
RATE
SUBTOTAL
VLERA
0.00

Airbag per shoferin dhe pasagjerin, ky I fundit me mundesi c’aktivizimi, Airbag anesore te perparm ne form perdeje , Xhama elektrike perpara dhe mbrapa, Gome rezerve, ABS+MBA+EBV+MSR+ASR, Mbyllje qendrore me pult, Celsa me pult per mbylljen e makines cope 2, Timon elektro mekanik me regjistrim lartesie dhe gjatesie, Timon lekure, Radio Swing me prekje USB dhe AUX ,Sedilja e shoferit me regjistrim lartesie,Sedilja e pasme e palosshme dhe me ndarje, Battery 380 A (68 Ah), Rregullues I timonit sipas shpejtesise se makines ( Servotronic ), Kontroll per ngjitje ne malore, Mbeshtetese krahu me mundesi magazinimi “JUMBO BOX”, Pasqyrat e jashtme: me palosje, te komandueshme elektrikisht dhe me ngrohje, Disqe celiku 6Jx15 me goma 195/65 R 15, Sinjalizim per gome te rene, Drita per udhetim diten LED, Drita mjegulle, Drite ne pjesen e kembeve perpare dhe mbrapa, Klimatizator me rregullim manual, Kompjuter bordi multifunksional.

 • Makine 4+1
 • Automatic
 • Nafte
 • Viti i prodhimit 2019
 • Shpejtesia maksimale (km/h): 203
 • Konsumi (l/100km): 4.0L

Ford Transit Custom Kombi

8+1 Seats
Naftë
4 Doors
Manual
100.00/Total
1 Days / 0 Hours
QTY
RATE
SUBTOTAL
VLERA
0.00

1 dere rreshqitese anesore, 2 dyer te pasme me hapje 180°, parakolpi i kombinuar me ngjyren e makines dhe me ngjyre te zeze, Mbrapakolpi me ngjyre te zeze, shirita anesore me ngjyre te zeze, dorezat e jashtme te dyerve me ngjyre te zeze, xhamat me komandim elektrik(me 1 prekje vetem shoferi), fshireset e xhamit me intervale kohe, pasqyrat me komandim elektrik, kontroll manual i lartesise se fenereve, ndezja e dritave me ndezjen e makines(LED), ndricimi Halogjen me feneret me lupe, feneret me fikje te vonuar, Radio me lidhje Bluetooth, Ekran 4”, 2 porta USB, komanda ne timon,leva e marshit lekure, mbeshtetese krahu sedilja e shoferit, ndezje deri ne -20°, Start & Stop(Fikje/Ndezje automatike ne trafik) ,Sistem EASY FUEL per furnizimin me karburat, disqe celiku 16”, timoni i rregullueshem ne lartesi/thellesi, timon lekure, mbyllje qendrore(2 celesa, 1 me pult), mbyllje automatike e dyerve gjate nisjes, fenere mjegulle para/mbrapa, Ajer i Kondicionuar, Sensore Parkimi perpara/mbrapa, Cruise Control, Gome zerve(mini)+pajisjet per nderrimin e gomes, 2 Airbag Shofer/Pasagjer ,TMPS – Sensore per Presionin e Gomave ,ABS – sistem frenimi jo bllokues i gomave gjate frenimit ,ESP-Kontrolli Elektronik i Stabilitetit: (eshte prjektuar te ruani kontrollin ne kushte ekstreme drejtimi. Ajo dikton se kur devijoni nga rruga e zgjedhur dhe kerkon tju mbaje ne korsi duke rregulluar automatikisht frenimin dhe rendimentin e motorrit. TC-Kontrolli i diferencialit ,EBD-Ndihma Emergjente e Frenave , EBA-Paralajmeruesi i frenva te emergjences ,CC-Kontrolli i marrjes se ktheses ,ROM-Zbutje Kunder Rrokullisjes ,TSC-Kontroll i Pershtatjes se Ngarkeses ,HSA-Ndihma e Nisjes ne Malore

 • Makine 8+1
 • Manuale
 • Xhamat e pasem te erret
 • Ajer i Kondionuar per pjesen e pasme
 • Ice pack 20 (ekran 8″ me bluetooth ,komanda ne timon)
 • Konsumi mesatar (l/100km): 6.1
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!